perjantai 8. heinäkuuta 2011

Tilkkuja tusina täydeltä

Vihoinkin 12 Month Cable Afghan KALin viimeinen tilkku on valmistunut. Se oli tosi kiva neuloa, eli oikein tyylikäs päätepiste tähän KALiin. Epäilen että lankaa ei ole tarpeeksi jäljellä että se riittää reunustaa. Viikon päästä lähdemme suomeen ja nyt pitäisi yrittää ponnistella a olla niin reipas että neuloisi muutaman tilkun kasan ja neuloisin yhden kerän että näkisi kuinka pitkälle se riittää. Tarkoitus oli että alan kesäloman tänään mutta kymmentä vailla kolme tänään sain tietää että minun olisi oltava ensi viikko töissä… naapurikaupungissa. Tosi kivaa, se tietää kolme tuntia autossa joka päivä työpäivän lisäksi.

Finally the last square to the 12Month Cable Afghan is finished.This one was a pleasure to knit and a worthy endpoint to the KAL. I fear that I do not have enough yarn to knit the complete border. Luckily we're going to Finland soon and I can buy some more, if I manage to join som squares and knit a skein to see how long I can go with it. Maybe I had managed this because I was about to start my vacation today but about three o'clock I was told that I need to work next week.. in the neighbouring town... Truly fun it takes about 90 minutes to drive there so I can add 3 hours per day to my wortking hours.

Malli/pattern: Tammy Eigeman Thompson: July Afghan Square-2011-mm (ravelry)
Lanka/yarn: Novita Puro (95 g)
Feelis: Tästä tykkäsin kovasti. Like this very much

Sain täältä inspiraatiota neuloa meikkilappuja pumpulilangasta. Koska nyt DROPsilla on lanka-ale niin ostin 2 kerää Pariisia ja hujautin kahdessa illassa 23 lappua. Toivottavasti viihdyn niiden kanssa, joka kerta kun pystyn vähentämään kertakäyttö tuotteiden käyttöä tunnen itseni niin reippaaksi ja jos nyt syksyksi joudun kulkemaan 2*93 km päivässä niin tarvitsen todellakin tätä reippauden tunnetta.

I found the inspiration to knit makeup pads here. Since DROPS are having 30% off on summer-yarns I made a “bargin“. 2 skeins of Paris and a whole evenings work I now have 23 makeup pads. I hope I’ll like these. Every time I can reduce the use of non-recyclable item I feel a little proud and environmental friendly. These feelings will truly be needed if I the coming autumn will be having to drive 2*93km to work every day.

Malli/pattern: DROPS 130-39 Make-Up pads
Lanka/yarn: DROPS Paris (~4 gr, 100g=23 kpl/pc)
Feelis: YES, yes, yes…

Ei kommentteja: