maanantai 12. maaliskuuta 2012

Neuleblääh iski

En todellakaan uskonut että tämä tapahtuisi minulle mutta niin kävi. Olen ollut niin ylirasittunut että lopulta jopa neulominen, tämä erikoisen rauhottava terapia, maistui puulle. Pariin viikkoon en koskenut puikkoihin mutta nyt kun kevät aurinko alkaa paistamaan ja olen nähnyt kevään ensimmäiset leskenlehdet niin neulominen alkaa taas tuntua kivalta.

I never thought that this would happen to me but I have been so worn out that even the thought of knitting made me tired. For a couple of weeks I have not touched the needles but now, when the sping sun starts to shine and I have seen my first Coltsfoot today, knitting start to feel good again.

Clover sukkat valmiustui ajat sitten mutta en ole jaksanut. Tässä ne kuitenkin ovat. Koska en halunnut että lanka loppuu kesken neuloin sukat varpaasta ylös
My Clover-socks were finished a while ago. Here they are. Since I didn't want to run out of yarn I knitted these toe-up.


Malli/pattern: Kate Blackburn's Clover
Lanka/yarn: Araucania Ranco Multy (85g)
Feelis: IHANAT, malli on tosi helppo neuloa ja tulos on tosi näyttävä. LOVELY, the pattern is very easy and the result is gorgeous.

Ei kommentteja: