perjantai 26. kesäkuuta 2009

Raglan T-shirt

Ihmeiden aika ei vielä ole ohi. Olen ihan ihmeissään kuinka nopsasti tämä t-paita o valmistunut. Tosin aika monta iltaa on vietetty telkun edessä. Jostain ihmeen syystä ruotsissa näytetään parhaat sarja kesäisin, joka kesä sama asia. Midsomer Murders, Miss Marple tai Hercule Poirot-sarja ja Montalbano (italialainen poliisisarja). Istun joskus myös mieheni seurana ja ”katson” (tai paremmin neulon) jalkapallotteluja.

Tällainen siitä tuli. Lanka oli kirpparilöytö. 5 kr/kerä hinnaksi tuli päätähuimaava 30 kr (noin 3€).Tosin lanka ei ehkä ollut ihan paras mahdollinen koska se on niin epätasainen että pitsikuvio ei tuli niin esille kun jos neuloisi ”tasaisesta” langasta. Tein tosi pari pientä muutosta mallista, neuloin kaulataukoon ja hihansuihin 4 kerrosta jousteneuletta ja päätin helman 5cm jousteneuleella.
Nyt minulla on pari vaihtoehtoa. Alanko neuloa isälleni villatakkia, tai itselleni villatakin joko Angora Tweed langasta vai Silke Tweed langasta. Vai tekisinkö isoveljelle ambulanssipaidan? Palomiespaita alkaa olla hieman nafti ja hän toivoisi että saisi ambulanssipaidan tällä kertaa… En vaan olen löytänyt yhtään ambulanssimallineuletta että luulen että joudun keksimään jotain omasta päästä.

Sillä aikaan kun mietin voin neuloa HiddenHearts sukkia. Alan tulla jonkunlaiseen yhteisymmärrykseen mallineuleen kanssa ja luulen että niistä tulee aika kivat.
Malli: Melissa la Barren Leaf T-shirt (löydät mallin täältä tai ravelrysta)
Lanka: Bomulls Flamé (275 gr)
Feelis: Ihan kiva

2 kommenttia:

LenaL kirjoitti...

Åh, så himla snygg den är! Den kommer garanterat att bli en favorit, det är jag övertygad om.

Sockarna blir kanonsnygga också, jättegoa när sommarvärmen försvinner.

Hoppas allt är bra med er och att ni har det riktigt gott!

Hanne kirjoitti...

Hej Lena
Tackar, jag blev också väldans nöjd med tröjan och den var lätt å kul att sticka. Att garnet sen var ett loppisfynd (5kr/nystanet) gjorde ju inte saken sämre. Annars har det blivit en rätt dyr garnsommar. 40% rea på DROPS är inte bra för moralen.