torstai 27. elokuuta 2009

Neuleblää ja yleinen blää

Neuleblää on iskenyt. Pikkusiskon pusero on huppua vailla. On muuten ollut tosi tympeää neulottavaa. Ei auta muuta kun ottaa se tunnettu suomalainen sisu esille ja purra hampaat yhteen ja tikutella ne viimeisetkin silmukat ja sitten pois, pois käsistä!

Sukatkin jolla olen lohdutellut itseäni ovat jotenkin jäänyt jumiin vaikka kuinka neulon niin en vaan pääse eteenpäin tuntuu siltä että en koskaan pääse kantapään kavennuksien ohitse.

Tänään on myös ensimmäinen työtön päivä ja tällä hetkellä näyttää siltä että uutta työtä ei lähimaailmassa/ajassa näy. Mitäs tehdä… Olen ilmoittautunut kahdelle Master-kursille korkeakuollulle että olisi jotain järkevää tekemistä sillä aikaa kun etsin uutta työtä.

Kun blääh iskee niin että ei edes neulominen tunnu kivalta. Mitäs silloin. Juu silloin etsitään sellainen kiva pikku projekti että saisi puikkoihin hieman vauhtia. Siispä saanko esitellä uuden omena-lehti tiskirätin….


Malli: Eva Skulbru Eriksenin Apple Leaf Cloth (ravelry-linkki)
Lanka: Idena Bamboo (39g)
Feelis: Kiva ja nopsa neuoa.

1 kommentti:

LenaL kirjoitti...

Men så fin Tösen kommer att bli!!! Verkligen en riktig prinsesströja.


Tusen tack för tipset du lämnade! Jag tar alltid med största tacksamhet emot alla tips och råd. Har så rysligt mycket kvar att lära, och det är alltid tacknämligt att få lite hjälp på vägen.

Ha det så jättegott!