keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Pipo pojalle…

Vihdoinkin jotain valmista. Jalkapallopipo on saanut pallotupsut ja langanpäät on päätelty. Ulkona on kovat pakkaset ja reilu puolimetriä lunta eli pipolle on varmasti käyttöä. Taitaa kestää kauan ennekuin kevät tulee. Mutta mitäs siitä nautin että on talvi kunnon talvi. Tavallisesti täällä on sade- ja kura kausi marraskuusta maaliskuuhun. Pikkusisko ilmoitti heti pipon valmistuttua että hänkin haluaa neljän tupsun pipon mutta siinä pitää olla sydämiä, hello Kittyjä ja se on oltava vaalean punainen, vihreä ja punainen. Onko kukaan yllättynyt värivalinnasta…


The soccer cap is finally finished with pompons and all loose ends are weaved in. It’s still winter could an about 50 cm snow so there will be use for a new cap. I assume it will take some time before spring is here, but who cares. I enjoy this real winter. Usually we have a rain- and muddy period that lasts from November to march. As soon as big brother tried the cap on, little sister announced that she too wanted a new cap but it should be with hearts and Hello Kittys’s. It should be pink, red and green. Are anyone surprised about the colour choice?


Malli/pattern: Oma
Lanka/yarn: Gjestal Silja (50 g), Sandnes Sisu (18 g)
Feelis: FCT, FCT, FCT!!!!

2 kommenttia:

LenaL kirjoitti...

Mössan är helt underbar! Och självklart måste Lilla Syster ha en rosa Hello Kittymössa då, nån ordning får det väl lov att vara!

Eila kirjoitti...

Voi kuinka KAUNIS!