keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Silkkinen Puuparta


Olen Ravelryssa liittynyt ryhmään "Svenska byten" siellä Zupermorsan järjestää meille lankavaihtoja. Osallistuin kesävaihtoon ja sain eilen pakettini. Sofie112 lähetti minulle sekä lankaa että suklaata ja pari mallia mitä voisi langasta neuloa. Fame Trend-lanka oli sen värinen että en olisi kaupassa kerää katsellut tarkemmin mutta kun sain sen käteeni eilen niin väri oli todellakin justiinsa nappin. Tunsin samalla hetkellä että tarvitsen jotain iloista ja värikästa. Sofie lähetti myös huivimallin mukaa ja parasta kaikesta on että olin pari päivää aikaisemmin katsellut sitä huvia sillä silmällä että se on tehtävä. Eilen illalla loin silmukat ja nyt menään hurjaa vauhtia eteenpäin.

I have joined the Ravelry-group "Svenska byten", it's a swedish swap-group. I received my first swap-gift yesterday. Sofie112 sent me both yarn, chocolate and patterns. The Fame Trend-yarn had the color that I would never looekd at it twice in the LYS but when I held it in my hand yesterday I imediately felt YESS. I need more color! Sofie also sent a patter-suggestion for that yarn and the funny thing is that a few days ago I was very carefully examining that pattern and realized that I need to do that one... some day. Yesterday was obviously that day. I casted on and started to knit...


Sain viime kesänä syntympäivälahjaksi Susan Pandorfin The Two Towers neulemalli-sarjan. Yksi ensimmäisistä mallista mikä julkastiin oli Puuparta hartijanlämmitin. Aluksi se ei mielestäni näyttänyt millekään, vähän ajan päästä totesin että lanka mistä malli oli neulottu oli aika jännittävää, yrtin sitten monta kuukautta löytää sitä jostain nettikaupasta alennukessa. Ihan turhaan. Lopulta sitten löysin Marita Rolinin lankakaupasta japanilaista Kiito-silkkilankaa, jos neuloo kahdella langalla niin saa sopivan paksuuden. Tilasin langat ja loin silmukat. Pari päivää myöhemmin sattumalta huomasin että lanka mitä olin himonnut pitkään oli alennuksessa.... Mutta rehellisesti puhuen, se ei pahemmin keljuta, koska Kiito-lanka oli tosi ihanaa neuloa se on niin pehmeä ja mukavan tuntuinen ihoa vasten että minun ihan varmasti on pakko neuloa jotain muutakin tästä langasta.

Last summer I was given Susan Pandorf's TwoTowers knitting collection  in birthday present. One of the first patterns that were released were Treebeard Shoulder Wrap. Initially I wasn't particulary interested of the pattern, but then the yarn caught my attention and for many months I tried to find a web-shop having this yarn at discount. But in vain. Finally I found Marita Rolin's japaneese silk yarn "Kiito", two strands Kiito gave the right gauge. So I ordered the yarn and casted on. A few days later I accidentaly found the yarn I been looking for... discounted to a very good price. But frankly said... I do not mind it anymore, the Kiito-yarn was a fantastic yarn easy to knit, soft and pleasant to skin. I absolutely must knit more of this yarn!


Malli/pattern: Susan Pandorf: Treebeard Shoulder Wrap
Lanka/yarn: Marita Rolin Kiito (116g)
Feelis: Tosi ihana, ylellinen, pehmeä ja se istuu tosin hyvin päällä. Wonderful, very luxurious feeling and perfect fit!

Ei kommentteja: