keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Tammikuun lapaset

Olen liittyny Ravely-ryhmään "I make mittens" ja haasteeni on että neulon tusinan lapasia tänä vuonna. On kiva olla ryhmässa mukana, saa hieman inspiraatiota ja tukea  tarvittaessa. Luulen että joka kuukautta varten on uusi haaste, sekin auttaa hieman kun valitsee minkä mallin neuloo. Niitä lapasia on kerääntynyt aika monta paria sinne minun to-do-listaan, tätä vauhtia jos lista ei kasva niin niitä riittää viideksi vuodeksi eteenpäin... Samalla saan toivon mukaan niitä jämiä pois lanka-laatikosta.

I've joined the Ravelry-group "I make mittens" and my challenge is to knit a dozen of mitten this year. It's nice to be a part of a group, you get some inspirations and also support when needed. I think there will be a challenge every month and that's very helpful when choosing what to knit. My to-do-list has grown so much that if I knit in this pace I'll be knitting mittens the next five coming years.

Tammikuun valinta oli Ruba'iyat Mittens, ne on ollut listalla ihan siintä saakka kun liityin Raveryyn. Ihanat selbu-tyyliset tumput mutta onnistuin tekemään jonkun kummalisen mokan. Ensimmänen mallikuvio meni ihan Ok mutta sen jälkeen piti lisätä pari silmukkaa mutta jostain kumman syystä minulla oli 10 silmukkaa enmmän lapasten sisäpuolella. Huomasin sen vasta kun kavennukset alkoi. Järjestyihän sekin mutta kylla se hieman nakertellee kun oikein ymmärrä mikä meni värin.

My January choise was the Ruba'iyat Mittens, they have been on my to-do-list for ages. Wonderful selbu-inspired mittens but I managed to do a misstake somewhere. The first chart was Ok but when adding some stiches before starting chart two something happened and I had 10 s more on the palm of the hand compared to the outside. This I found out when I started the top-decreases. Ok I did a "quick&dirty"-solution but it's annoying me that I can't find out what I did wrong.


Malli/pattern: Heather Desserud; Ruba'iyat Mittens (Ravelry)
Lanka/yarn: Sandnes Sisu (37g), Drops Alapca (31g)
Feelis: Yep, yep

Ei kommentteja: