keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

and the winner is....



minä!!! Minä voitin tämän kirjan Jen Lucasin järjestämässä huivi-mysteerio KALissa viime vuonna. Helmikuusa hän järjesti uuden KALin tällä kertaa sai vapaasti valita huivin hänen kirjasta. Minä valitisin kansikuvan huivin ja neuloin sen ja pingoitin sen ja piti vain päätellä langanpäät kun äiti tuli... Hän ihastui huiviin ja minä tietysti avasin ison suuni ja sanoin: Jos se mielytää niin ole hyvä... mutta saat päätellä kangat itse. Ja sinne se meni. Ihana Zauberball huivini, ihan noin vaan.... mutta hyvää kotiin se meni (ja on todennäköisesti enemmän käytössa kun se olisi ollut täällä).

me!!! I won this book in a mystery shawl KAL arranged by Jen Lucas last year. This February Jen arranged a new KAL, this time you could chose any of the shawls in the book. I choose the front page shawl and knitted and blocked it and was about to weave in loose end when mom came. She really admired the shawl and naturally I opened my big mouth and said: If you like it you can have it... but you have to weave in the loose ends yourself. And the shawl was all gone, my lovely Zauberball shawl, just like that... well the shawl got at least a good home (and will propably be more frequently in use than it should have been here).

Malli/pattern: Jen Lucas: Inflorescence
Lanka/yarn: Zauberball (85g)
Feelis: Tosi kiva pitismalli neuloa. The lace pattern was really fun to knit


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on todella hyvä huivikirja! Olen neulonut siitä nyt kolme huivia, ja juuri tämä Inflorescence on todella kaunis.

-Sadelma

Hanne kirjoitti...

Kolme huivia!!! Olet nopea neuloja;-) Pidän myös näistä malleista ja aion ajan mittaa neuloa useampiakin. Luulen että Ardor tai Garter Love on seuraava projekti tästä kirjasta