torstai 28. maaliskuuta 2013

Opali sukat

On muutamia sukkalankoja mitkä ovat tehneet minut uteliaaksi muun maassa Austerman, Opal, Regia, Noro ja Zauberball. Sain pari kuukautta sitten lankavaihdossa kerän Opalia ja nyt vihdoinkin sain se puikoille. Voin vain todeta että taisi olla ensimmäinen ja viimeinen kerä. Ei langassa sen kummempaa vikaa ole, se halkeilee hieman liian helposti, ei pahasti mutta sillä rahalla kun ostan Opalin ostan mielummin jotain muuta joka käyttäytyy paremmin.
There are sockyarns that has made me curious Austeman, Opal, Regia, Noro and Zauberball to mention some. A few months ago I got a skein of Opal in a yarn-swap and had it finally casted on. I can only say that it was propably the first and last skein of Opal I buy. Not that there were any major faults but the yarns splitted a bit too easy to be comfortable. For that money I rather buy something else that behaves a little better.


Malli/pattern: Janneke Maat; Lau
Lanka/yarn: Opal (72 g)
Feelis: Tosi kiva malli neuloa, sukat valmistui niin nopeasti että tuntuu siltä että ne kutoi itsensä ilman apua. Ne istuu jalassa kun nyrkki silmässä. Tykkään todellakin! A great pattern to knit, they knitted up so fast that I almost believe they knitted up by themself. The fit is perfect. Love these!

Ei kommentteja: