torstai 23. toukokuuta 2013

Minua on hemmoteltu

Maanantaina kun tulin töistä postilaatikossa odotti paketti. Kapris oli lähettänyt minulle sinisen sukkalanka paketin. Paketissa oli ihanaa suomalaista salmiakkia, suklaata ja 150g Cascade Heritage lankaa, siintä tulee minulle kahdet sukat!!! Olen nähnyt tämän langan mainittuna monessa paikaa ja olen ollut tois utelias. Nyt se on myös minun oma ja sormenpäitä kutitaa niin kovast että olen aika varma että se pääsee puikoille ji kesäkuussa. Mietin nimittäin että osallistuisin Scandinavian RAK-ryhmän siniseen sukka-KALiin. To-do-listalla on 72 sukat että eiköhän sieltä löydy sopiva malli.

Last Monday when I came home from work there was a parcel waiting for me in the postbox. Kapris had sent me a blue sock-yarn-swap-parcel. I received some delicious finish salt licorice, some chocolate and 150g Cascade Heritage yarn in a sky-blue color that will be enough for two pairs of socks! I have seen this yarn mentioned every now and then and have been very curious. Mow it is in my possession and I’m quite convinced that I will cast on for a pair of socks in June. I think I’ll join the sock-KAL arranged by Scandinavian RAK-group in Ravelry. There is 72 pairs of socks in my to-do-list so I’m pretty sure that I’ll find a suitable pattern.

Viime viikolla minua hemmoteli Lingonben. Ravelry-ryhmä ”Svenska Byten” on järjestänyt dekkarivaihdon. Sain toisi ihanan paketin jonka teema oli sininen Britannia. Sain Håkan Hesserin kirjan ”Himmel över London” ja taivaansinsitä lankaa ja "198yds of Heaven"-huvin mallin, siihen sitten lisäksi englantilaisia namusia ja pipareja. Huivimalli ja lanka oli niin kivat että oli heti aloitettava.

Last week aI was spoilt by Lingoben in a detective story swap arranged by the Ravelry-group Svenska Byten. I received a wonderful swap where all the parts were join together in the theme Blue Britannia. I receive Håkans Nessers novel "Himmel över London" (~Heaven above London) and sky-blue yarn. Together with the yarn came the pattern to "198yds of Heaven"-shawl. Some British sweets and cookies completed the parcel. The yarn and pattern were so irresistible that I had to cast on immediately.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo 198 yards of heaven onkin tosi kiva malli! Ja näyttää kyllä kauniilta sinisenä!

- Sadelma

Marie kirjoitti...

Vilka underbara garner du har fått i båda bytena! En blåälskare som jag blir alldeles grön av avund... ;-)