perjantai 7. helmikuuta 2014

Lanka dieeti menossa


Tarkoitukseni oli viime vuonna että lankavarasto kutistuu alle 8 kg, eli piti saada 2,5 kg neulotuksi… Ihan niin ei käynyt. Lanka varasto kasvoi noin 15 g… Silti neuloin pois noin 3,9 kg…. Kaiken kaikkikaan sain aikaiseksi 46 projektia, tosin minulla on vieläkin 4 UFOa jotka oli myös vuosi sitten UFOja. Jos vaikka tänä vuonna joku niistä valmistuisi. Alan tämän vuoden rankalla lankadieetillä… Ja hyvin olen pysynyt kurissa. Vietimme viikon päivät Lontoossa ja en kertaakaan ollut lähellä lankakauppaa, voin kyllä tunnustaa että mieli teki… kovastikin. Mutta oli perheen kanssa niin paljon muuta kivaa menossa että aika hupeni siihen, ja sen voin kertoa että perheelläni ei ole minkään laista ymmärrystä lankakauppojen päälle. Tänä vuonna teen uuden yrityksen… lankavarasto alle 8kg 31/12 2014… Tammikuussa sain kaksi uuta neuletta puikolle, mutta neulomien on ollut aika hidasta koska toinen ranne on kipeytynyt aika pahasti. Luulen että se johtuu onnettomasta lanka/malli yhdistelmästä. Taitaa olla niin että minun ei pidä neuloa pitsineuletta villasilkkilangasta pienillä puikoilla…
My intention last year was to reduce the stash below 8kg, meaning I should have to knit 2,5 kg stash. This didn’t happened… the stash grew with 15 g and still I knitted off 3,9 kg yarn. Altogether I finished 46 projects but still I have 4 UFOS left that were UFOs beginning of last year. Hopefully at least one of those will be transformed to a FO. I have started this year with yarn diet and I have managed pretty well. I spent almost one week in London, not getting near a Yarn shop. Though I must admit I wanted to but we had such great time with family and none of them are particularly interested in yarn shops… So I’ll make a new try this year, reduce stash below 8 kg 31/12 2014…. I casted on two new projects in January  but knitting has been extremely slow since my wrist has started to ache. Probably due to an unfortunate combination of yarn and pattern. It’s obvious that I shall not knit lace in wool-silk blend with small needles.

Malli/pattern: Heidi M. Scheppman: Chevrolace sock (Knitty Winter 2007)
Lanka/yarn: ONLinine Supersock silk (m)
Feelis: Kivan tuntuiset sukat, lanka loppui kesken ja jousteneule suussa jäi pois mutta oikeastaan suka ovat kivemmän näköiset näin. Feels good on the foot. I ran out of yarn so I didn’t knit the ribbing at top and actually I think the socks looks better without it.

1 kommentti:

Marie kirjoitti...

Vilka underbara sockor!