perjantai 23. tammikuuta 2009

Blogihiljaisuus...

Eilen perheen laptop sanooi itsensä irti... Kuvaruutu on ihan musta. Ei tässä auta muu kun lähetää se korjattavaksi. Se tietää sitä että parii kolme viikoa eteenpäin postaukset tulevat olemaan lyhyitä koska joudun naputtmaan ne työmaalla ja kuvat tulevat loistamaan poissaolollaan.

Kunhan oma kone taas on kunnossa niin minulla on toivottavasti paljon näytettävää. Hello-Kitty pusero on viimestelyä vailla, mieheni pipo jos vaikka valmistuisi sillä aikaa, Spiderman-lapaista puutuu vain 4 zick-zac-raitaa, Tudora pipo on melkein valmis, Yosemite-puserosta puutuu enään yksi hiha ja puikoille on ilmestynyt tumansiniset sukat jota neulon Karisma-langasta. Testaan niillä Magic-loop-tekniikaa ja neulon molemmat sukat yhtä aikaa.

Suunitteella on hartiahuvi jonka neulon harmaasta Järbo-langast siihen tulee smaragdivihreitä helmiä. Sen pitäis olla valmis 2 toukokuuta koska meidät on kutsuttu häihin..... Silloin pitäisi myös se smaragdivihreä thai-silkki mekko olla valmis käyttöön ja pikkusisko ja isoveli ovat saanet kuuniatehtävän eli pikkusiskolle pitää ommella uusi hieno mekko mutta sen voin alkaa vaasta kun morsuisneito on ostanu oman mekkokankaan että he savat samalaiset mekot. Luulen että minulle saataa tulla kiire...

Asiasta toiseen käväsin eilen pelastusarmejan kirpparilla. Sieltä löysin 5 kerää (kakka-)rusketa Karismaa 5 kr/kerä (noin o,5€) ja 6o cm 2,0 pyöräpuikon ja se maksoi kokonaista 15 kr.... Ne oli ihan pakko korjata talteen, vaikka väri ei ole maailman hauskin luulen että siintä tulee ihan kivoja sukkia.

Ei kommentteja: