perjantai 9. tammikuuta 2009

Joulupuuhat onneksi ohi!

Tuli turhan pitkä paussi, mutta jouluaika on tosi kiireinen. Vikkoa ennen joulua meillä oli pikkusiskon joulujuhlat, isoveljen koulunpäätäjäiset kirkossa, miehini työmaan joulujuhla (perhe juhla), isoveljen synttärit jotka viettetiin kaksi kertaa, ensiksi kavereiden kanssa ja sitten sukulaisten kera. Ja siihen vielä päälle perinteelinen jouluateria jonka nautimme ystäviemme kanssa ravintolassa, siellä hupeni koko sunnuntai iltapäivä.... Ja sitten joulu.... ja uuden vouden juhlat ja heti sen jälkeen olikin miehini syntymäpäivät, ensiksi sukulaisten kanssa ja sitten ystäväpiirissä...

Joulurauhaa olen vain nähnyt valkokuvissa.... Tosin ei pidä liikoja narissa istehän kaikkiin on suostunut. Ja onhan se myös hauskaa.

Entäs neulererintamalla... Mitäs uutta! Mieheni jäi ilman pipoa. Lanka oli loppu ja en saanut uutta käsiini. Kiukuispäissääni neuloin itselleni Tudoralle tumput kaverikeriksi.

Malli: Peruslapanen, (mallineuleen hain täältä; Tudora, Knitty Winter 2007)
Lanka: DROPS Angora Tweed
Feelis: Lämpöiset ja mukavat mutta hihansuun joustenelue lerpsaantui heti.

Olen myös neulonut pari senttiä Yosemiten hihaa (Bravo!!!!) liitän tästä pienen todisteen.... Hello Kitty-paita on neulottu ja pitäsi pingotta ja kasata, kuva siintä sitten ensi postauksessa. Mutta Spiderman tumput... iso huokaus... toinen on vamis ja toisesta puuttuu hieman mutta langanpäitä en enmmäm kun tarpeeksi päätettävänä.

Puikkoilla on myös jotain uutta.... Tudora kauluri lämmitää kaulaa, Tudora-tumput lämmittävät käsiä muttta mikä lämmittää päätä????

Tällä hetkellä vanhat pipot kun on kylmä ja Ice Queen kun pakkanen ei ole niin kova mutta haluan tietysti Tudora-pipon. Olen istunut ja laskenut silmukoita sinne ja tänne että saisin mallineuleen täsmäämään pääni ympäri. Olen tosi jännitynyt mikä tulos on ja sitä neulon heti kun on hetki yli.

Taidan päätää tän postauksen parilla sanalla Ice Queenistä...

Malli: Ice Queen, Knitty Winter 2007
Lanka: DROPS Vivaldi
Feelis: Tykkän kovasti

Ice Queen oli ensimmäinen neule mihin olen liittäny helmiä, ja ensimmäinen englanninkielinen malli minkä tein. Se valmistui hemikuussa 2008 ja oli silloin tosi SUURI pettymys ja jouti heti laatikon pohjalle mutta tänä syksynä ongin sen esiin ja olen käyttänyt sitä tosi paljon. Takkini huppu ei ole vuorattu niin puolikylminä päivinä kun tuulee (täällä tulee periattessa aina....) se lämmitää sopivasti, pitsirena sitten pilkotta hupun alta ja tunnen itseni tosi hempeän romanttiseksi :-))

2 kommenttia:

LenaL kirjoitti...

Så läcker Ice Queen är! Har sedan länge mönstret utskrivet, har tänkt göra den men det har alltid kommit en massa annat emellan. Tröjor och sockar och vantar och sånt. Brandbilarna växer till sej, apropå det, än en gång tusen tack för tipset!

Hello Kitty koftan är bara så ljuvlig, den har väl blivit en riktig favorit?

Den blå tröjan du har en bild på verkar kunna bli något riktigt trevligt, ser fram emot en bild när den är klar. Har klickat på alla länkar jag sett, men ingen ledtråd till den, minsann.

Ha det så gott!

Hanne kirjoitti...

Hej Lena

Du har alldeles rätt i att Hello-Kitty koftan blev en favvis, men den låg till sig en dryg månad ratad i byrålådan innan jag fattade att sy dit det lilla tygmärket. Sen blev den så bra som en kofta bara kunde vara....

Den blå tröjan du frågar om heter Yosemite och finns på Knitty Spring 2008.

TUUT-TUUT Lycka till med brandbilarna