tiistai 10. maaliskuuta 2009

Hartiahuivi

Vihdoinkin hartiahuivi on alussa. Neulon Georgina Bow Logsdonin, Serendipity Stole (Mystery Stole 4). Johtolangat esitettiin viime syksynä Yahoo-ryhmässä, ihastun heti huiviin mutta silloin oli niin paljon muuta puikoilla. En ole aikaisemmin neulonut hartiahuivia, minun (entisessä - siis ennen kuin löysin neuleblogit) maailmassani hartiahuivit virkattiin…
Hauskaa mutta hidasta, niitä helmiä oli aika runsaasti tässä ensimmäisessä ja myös seuraavassa johtolangassa, sitten tule pari johtolankaa pelkää pitsiä. Johtolankoja on yhteensä 6 kappaletta ja huivi neulotaan kahtena kappaleen ja sitten se yhdistetään jollain tavalla keskeltä, En vielä oikein ymmärrä miten mutta eiköhän se sitten aikoinaan selviä.
Lapaset on nyt melkein valmiit siispä olen sitä mieltä että saan alkaa taas uuden neuleen. Tällä kertaa puikoille ilmestyy kauluri jonka neulon DROPS Vienna langasta. Langan ostin pelastusarmeijan kirpparilta 10 kr /kerä (eli vajaa €/kerä)

2 kommenttia:

LenaL kirjoitti...

Åh, vad den här sjalen - antar jag? - ser spännande ut med alla pärlor! Ser verkligen fram emot att få se mer av den efter hand.

Apropå hand, är det fler Spindelman-vantar på gång? Ser så ut på färgerna i alla fall.

Ha det så jättegott!

Hanne kirjoitti...

Hej Lena

Alldeles riktigt, "spiderma-favoriter i repris" kan man ju säga, hoppas att du mellan raderna kan läsa in ironin... för det var ju så kul att brodera dit nätmönstret och det gick ju så geschwindt också;-)