tiistai 5. toukokuuta 2009

UFO tuho?

Nyt ehkä aika ja inspiraatio riitäisi että saisin Yosemiten valmiiksi...
Mutta epäilen. Juhlin huivin valmistumista neulomalla tiskirätin, tällä kertaa tupla langasta ja siintä tuli paljon paremman tuntuinen tosin en ole vielä testannut sitä. Tästä tulikin sitten viimeinen tiskirätti vähään aikaan koska nyt lanka on loppu ja uutta en taida saada ennenkuin pääsen Suomeen (heinä/elokuussa) tai jos äitinin kerkeää sinne ennen minua.


Malli: Danielle Cotes Cerfs-volants
Lanka; Novita Bambu (48 gr tupla lanka)
Feelis: Tukevan ja mukavan tuntuinen ei ollenkaan yhträ letru kun ne jotka neuloin yksinkertaisesta langasta

Olen liittynyt Ravelryyn ja Flickriin. Sieltä löytyi niin paljon kivaa että epäilen että aika ei enään riitä neulomiseen mutta löysin sieltä tosi I-H-A-N-A-T sukat. Sacre du Printemps joka on Caoua Coffeen käsialaa. Ne hyppäisvät heti puikoille ja oli niin kivat neuloa että en millään malttaisi tehdä muuta. Nämä ovat ensimmäiset varpaasta-ylös-sukat mitkä teen. Hieman jännitää se kantapään tekeminen mutta miksi murhehtia etukäteen. Teen molemmat sukat yhtä aikaa Magic Loop-tekniikalla. Ikävä vaan minulla ei ollut 80cm puikkoa mutta kaksi 60 cm toimii tyydyttävästi kunnes ehdin lankakauppaan. Toisin sanoen sukilla oli tosi hoppu päässä alkuun....

2 kommenttia:

LenaL kirjoitti...

Vilken härlig färg på Yosemiten, den kommer att bli kanonfin!

Dina stickor ligger visst inte på latsidan heller :-)? Och det trots att du har två barn hemma! Jag har ju så väldigt mycket mer tid att spendera på det jag själv vill, jämfört med en småbarnsmamma. Tycker faktiskt jag har det oförskämt lyxigt och bra nu på gamla dar!

Ha det så jättegott, hoppas ni får en riktigt skön helg.

Hanne kirjoitti...

Hej Lena

Tack för dina snälla ord om Yosemiten, jag har den faktiskt på mig nu. Det är lite hallelujakänsla jag har ju nästan stickat den två gånger. Viktigaste lärdomen av denna var att "FINISHED MEASUREMENTS chest unstretched" inte betyder bröstvidd... hade man tänkt till lite innan man stickat på så hade det kanske gått lite fortare.

Helgen har varit mycket givnade bla hittade jag ett par fina strumpor som jag ska ta med mig som semesterstickning.