maanantai 4. toukokuuta 2009

Häähienouudet

Lauantaina lapsien serkku vihitiin. Oli tosi ihana päivä aurinko paistoi oli lämmintä ja kevät oli niin kaunis kun vain kevät voi olla. Ja tiedättekö mitä? Kaikki valmistui ajoissa, tosin istuin viimeiset illat puoleen yöhön saakka mutta kuka sitä nyt enään sellaista muistelee....

Tästä tuli
tämmöistä ( lasten vaattet ovat mummun käsiälaa, joka muuten on paljon parempi ja siistimpi kun meikäläisen)

ja tämmöistä (otin häissä mielettömästi kuvia mutta pidin niin tiukasti kamerasta kiinni että oma puku jäi kokonaan kuvaamatta, siispä esittelen sen näin, hengarissa roikkumassa, se ei tosin tee puvulle oikeuta mutta saa kelvata, jos vaikka tulevissa lakkiasissa onnistuisin saada siintä kuvan.)

Olen tosi tyytyväinen huiviin, ainoa on että se hieman päästää nukkaa joka kivasti tarttui mekon pintaan.
Sain sen jopa siististi ommeltua yhteen.Malli: Mystery stole 4 - Serendipity Stole (Georgina Bow Logsdon)
Lanka: Järbo Garn Gästrike 1-ply (141 gr)
Puikot: ProKnit 4
Koko: 68*164 cm
Feelis: Tosi ihana ja olen sekä tyytyväinen ja ylpeä. Kiva ja vaihteleva neuloa ensimmäisestä silmukasta viimeiseen saaka, tosin helmikuviot olivat aika hitaita.

3 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Kaunis huivi ja tosi siististi olet saanut ommeltua sauman tai siis silmukat yhteen.

LenaL kirjoitti...

Nämen oj, är den färdig redan? Så underbart fin den blev, och helt kanon till den klänningen. Och vilka fina ungar!!! Fin fest, förstår jag, hoppas ni hade jättetrevlig.

Ha det så jättegott!

Hanne kirjoitti...

Soile: Kiitos, onneksi olin tehnyt viisaan valinnan ja tein vaalean huivin epäilen että mustan huivin kasaamisessa olisi mennyt hermot.

Lena: Det var verkligen fantatiska ungar och mitt modershjära sväller över när jag tänker på hur duktiga de var under hela vigselakten. Jag är jättenöjd med schalen men nu lär den få hänga undanstoppad. Den rektangulära formen är lite mer svårburen men så är jag egentligen inte heller en schalmänniska... än iallafall ;-)