tiistai 22. syyskuuta 2009

Tilkkuja, tilkkuja

Tilkkutäkki edistyy hyvää vauhtia. Olo tuntuu niin hyvältä kun saa tuhottua jämiä pois lankalaatikosta. Tosi tänään lankesin ja ostin kokonaista kolme kerää, yhden kerän Karismaa tähän tilkkutäkkiin ja kaksi kerää Alaskaa toiseen tilkkutäkkiin joka huutaa että haluan alkuun. Kaivoin kaikki kolme kerää alennuskorista ja ne maksoi vain 15kr/kerä (~1,5€). Kun halvalla saa niin on ostettava eikö niin?

Yksi asia mikä ei käy halvaksi on auton korjaaminen kun allekirjoitettu jysäytti sen muurin (omalla pihalla eli tosi tutulla paikalla) ja pellit meni aika pahasti ruttuun. Oikeastaan pitäisi jätää lankaostotkokonaan. Muuta päätin että se Buttony-villatakki minkä halusin neulo Noro Silk Garden Chunky-langasta saa odottaa jotain muuta vuotta.
Malli: Hanks yarn february square
Lanka: Jakobsdals Bonnie (19 gr), DROPS Karisma (25 gr), Gjestal Superwash Sport (27 gr), Gjestal Superwash Sport (25 gr)
Feelis: viimeinen ruutu alkoi maistua puulta

Isoveljen talvipaita alkaa edistyä, kohta saan alkaa kuvioneuletta. Hieman jännitää mitenkä’ se käy kun en ole jaksanut neulo mallineuletilkkua…. Puikoilla on myöskin pitsineule-kämmekäät Drops Alpakka-langasta. Tosi hidasta neulomista ja alan epäillä että teen työtä turhanvuoksi koska kuvio ihan häviää tummaan hieman pörröiseen lankaa. No onhan ne ainakin kevyet ja lämpimät.

1 kommentti:

LenaL kirjoitti...

Wow, är det ambulanströjan som är på G? Så spännande, ser verkligen fram emot att få se mönstret växa fram!

Ha det så jättegott!