maanantai 14. syyskuuta 2009

VALMIS!!!!!

Pikkusiskon pusero on vihdoinkin valmis!!!!!

Pääaukko on tosi hieman ahdas ja neidin on vaikea saada se päälle ilman apua. Olen venyttänyt pääaukkoa parhaani mukaa ja nyt se menee jotenkuten. On sitä todellakin tyypillistä. Sovitin päälle ennekuin neuloin hupun koska en halunnut että näin käy mutta se huppu kiristi jollain tavalla kaulanaukkoa kasaan. Neiti oli kuitenkin niin tyytyväinen tulokseen että hän keksi että hän ny haluaa hameen samasta langasta, turkisreunuksen ja sydänkuvion kanssa…. Joo, joo saahan nähdä kun isoveljen paita on valmis.

Malli: Hjärta i Chili, Sandnes Smart 0607 Barn
Lanka: Garnstudio DROPS Muskat (290gr),
Sandnes Garn Funny (60gr)
Feelis: Vihdoinkin valmis, kaulanaukko harmittaa mutta en ala purkamaan!

Olen myös neulonut ensimmäisen helmikuuruudin!

Malli: Hanks yarn February square
Lanka: Gjestal Superwash Sport (25gr),
Feelis: hittasti hyvä tulee…vielä inspistä riittää

3 kommenttia:

LenaL kirjoitti...

Åh kära söta så fin den blev! Den är väl Lilla Syster supernöjd med??? Så prinsessfin så hon nästan blåser bort.

Angående septemberrutan (så kul att du hänger med på den!) så läkandes det mönstret i den fliken som heter September Square (eller var det Block?) och finns i post nr 8. Det var bara första gången den skickades per mail. Den ligger tyvärr i en pdf fil så jag kan inte skicka med adressen hit, men om du inte hittar den kan du få den i ett vanligt mail. Har din jobbadress, är det ok att skicka den dit?

Ha det så jättegott!

Hanne kirjoitti...

hej Lena

Lillasyster blev så nöjd med tröjan att hon omdelbums beställde en kjol i samma garn med hjärtan och lurvig kant... Och den som var sååå kul och sticka. Få se om jag kan hitta nåt kjolmönster nånstans som går att fischla till lite. Men det får vänta tills storebrors ambulanströja har blivit klar.

LenaL kirjoitti...

Mmm, förstår verkligen din kluvna känsla. För visst blir man himla glad och lycklig när det faller i så god jord, men det där med att börja på nytt med ett inte alltigenom kul mönster ... inte fullt lika lyckligt. Men visst ställer man upp! Ska bli väldigt kul att se vad du hittar.

Ser också i allra högsta grad fram emot att få se ambulanströjan växa till sej! Bilden du visat tidigare ser så himla läcker ut!

Har sett ett mönster hos Sandnes på en tröja med dinosaurier, hur underbart som helst. Den bara måste jag ge mej på, hoppas jag snart lär mej behärska flerfärgsstickningens ädla konst. (Finns det inget bättre ord på svenska, det engelska stranded är ju så mycket behändigare)

Ha det så jättegott!