perjantai 27. joulukuuta 2013

Koska jämälankakasa ei pahemmin kutistunut Handtaklapseten jälkeen päätin neuloa hieman värikäämmät tumput ja kun ne valmistuin lankaa oli vielä ihan riitävästi että sain viellä neljännet lapaset jämälangoista. Kun vihdoinkin Pitt’s Mitts lapaset oli valmistuneet lankoja oli noin 30 g jäljellä, niistä ei taida saada mitään sen kummempaa kun kännykälle pieni kotelo, mutta en tiedä jos uskallan. Ne jotka tuntevat minut tetää että olen todellinen vilukissa, minulla on aina töissä kämmekät ja huivi pällä. Viime työpaikassa minulla oli neulottu kotelo kännykälle ja kun työkaverini Leif näki sen hän sanoi:- Perkele Hanne, olet ainoa tuntemani ihminen jonka kännykkäkin palelee. 

Since the pile of leftovers didn’t shrink at all when the Handtak-mittens were knitted I decided to knit another pair, more colorful mittens. When those were finished there were still left-overs enough for a fourth pair of mittens. Finally when casting off the Pitt’s mitts there were about 30 g aran-weight yarn left. That might be enough for a little cozy to my mobile phone…if I dare to knit one. Those who know me know that I’m always freezing; at work I always wear scarfs and fingerless mittens. When my colleague Leif at my previous appointment saw my knitted phone-cozy he said: Damm it Hanne, you’re the only person I know who has a mobile-phone that is freezing.
Malli/pattern: Bernat Design Studio: NorthernLights
Lanka/yarn: Drops Alaska (76m), Drops Lima (11m), Gjestal Tinde (8m) Noro Kureyon (8 m), harmaa villa lanka/grey leftover (~8m+8m)
Feelis: Tosi ihanat, rakastan noita pilkkuja ja mainio tapa pääsä eroon pienistä lankakeristä.
Love these, love those dots and it was a perfect way to get rid of small amonts of left-overs.
Malli/pattern: Brittany Tyler: Pitt’s Mitts (Ravelry)  
Lanka/yarn: Gjestal Tinde (40 m), Schachenmayr nomotta Alpaka (30 m), villa lankaa/woolen yarn (~10m?), Drops Alaska (8 m), Noro Kureyon (4 m), Drops Lima (43 m)
Feelis: Jämälanka neule, ei sen kummempi. Left-over mittens and nothing more about it.

Ei kommentteja: