tiistai 10. helmikuuta 2009

Piispalle ja papille asusteet

Olimme viime pyhänä naamiaisissa. Teema oli Italia - Est!Est!!Est!!!

Est!Est!!Est!!! on Italialainen viinialue. Kerrotaan että Herran vuonna 1111 saksalainen piispa Johannes Fugger oli matkalla Roomaan paavin luo. Koska hän tykkäsi hyvästä viinistä hän lähetti palvelijansa Mathiaksen etukäteen maistamaan majatalojen viiniä. Jos viini oli hyvää Mathiaksen oli kirjoitettava EST (täällä on) ovelle. Kun Mathias tuli Montefiascone nimiseen kaupunkiin hän innostui viinistä niin paljon että kirjoitti ovelle Est!Est!!Est!!! Taisi myös piispa Johannes innostua koska paluumatkalla Roomasta hän pysähtyi Montefiasconeen ja asui siellä loppu elämänsä. Taru kertoo että joka vuonna hänen kuolinpäivänä kaadetaan tynnyri paikallista viiniä hänen haudalle.
Tässä siis viime viikon käsityöt. Piispa Fuggerin ja Mathiaksen asusteet.

Olen myös saanut muutakin aikaiseksi. Spideman-tumput on vihdonkin valmiit!!!! (Bravissimo!).
Malli: perusmalli
Lanka: punainen ja musta: DROPS Karisma, sininen Juvel
Langankulutus: 48 gr
Feelis: Vihdoinkin valmiit ja toisia en tee....

Mitenkäs sitten kävi.
Juu tumput olivat tietysti isoveljelle liian pienet. Mutta pikkusisko omi heti ne omaksi(???). En olisi uskonut että ne hänelle kelpaat kun neiti on nyt parhaassa prinsessa-iässä. No tyytyväisenä annoin tumput pikkusiskolle, mutta arvatkaapas mitäs isoveli siintä tykkäsi? Aivan oiken:
- Minäkin haluan Spidermanlapaset!
Ja kuka lupasi neuloa uudet suuremat????

4 kommenttia:

LenaL kirjoitti...

Vilka härliga vantar, blir glad bara av att se dem. Så häftigt det måste vara med spindelmanvantar!

Häftig bild på herrarna!

Hanne kirjoitti...

Jo, det var härligt att ha dem klara, allt det svarta är ju ditbroderat och det har tagit 6 veckor.... ett förskräckligt segt och trist jobb och jag lovade mig själv att aldrig mer. Nu var det ju bara så att vantarna blev för små för storebror men lillayster ville genast ha dem. Fast då ville storebror också ha ett par och jag med min stora trut lovade genast att sticka ett par... Häpp så får man brodera lite till.

Mummu kirjoitti...

Hei! Voisin kyllä lähettää sinulle tuon haluamasi lapaskirjan. Kuulun vielä toistaiseksi juju-kerhoon, vaikka olenkin aikonut erota. Pitäisi vaan ostaa muutama kirja, jotta ei tulisi kustannuksia.Ei kai postimaksu Ruotsiin kovin paljon maksa? Ota yhteyttä jos haluat tosissasi kirjan.

Hanne kirjoitti...

Anne!

Olisin tosi liitollien jos voisi tilata kirjan minulle. Jätin blogiisi osotteni että voit otaa minuun yhteyttä

kiittäen
hanne