tiistai 17. helmikuuta 2009

Tosi kurja pyhä

Tämä viikonloppu on vietetty mahataudin merkeissä. Ainoa hyvä puoli on että pari lisäkiloa valui pois, ikävä kyllä ne palaavat nopeammin kuin olisi tarve. Toinen hyvä puoli oli että sain viettää sekä perjantain ja lauantain ihan omissa olossa kellarissa (vierashuoneessa) eikä kukaan häirinnyt. Sain koko sukan varren neulottua nyt vain kantapään kavennuksiin ja sitten vaan hurautellaan aina oikeata varpaisiin saakka. Saa nähdä jos lanka riittä. Olen tosi hieman viisastunut myssyjutun jälkeen. Lankakaupan laatikossa on yksi kerä minua varten odottamassa tän viikon.

Olin eilen shoppailemassa. Vihreästä tulee minulle mekko toukokuun hääjuhliin. Sinertävästä tulee pikkusiskolle mekko ja luultavasti myös isoveljelle liivi. Jos ihmettelette tummaa väriä keväthäihin niin ihmettelen minäkin, mutta morsian ja morsiusneito ovat valinneet tämän kankaan ja haluavat että kaikki siellä alttarin luona ovat samoissa väreissä.

Huomioikaa tuo villasukka harmaa lanka. Siitä tulee minulle hartiahuivi. Elämäni ensimmäinen ja siihen neulotaan vihreistä helmistä kuvio. Se tulee olemaa neule-projekti isolla N-kirjaimella ja saate seurata sitä täällä blogissa.

Minulla alkaa olla niitä UFOja liiankin kanssa.
Yosemite - hihaa vailla
Hello-Kitty paita pitäisi kasata
Villasukat - terää vailla
Tudora pipo - nappia vailla
Jaques Costeau pipo - lanka loppui kesken

ja sitten vielä lupasin neuloa Spiderman-tumput isoveljelle ja minulle hartiahuvi ja perheelle asusteet häitä varten.

Tietääkö kuka miten vuorokauteen taiotaan lisää tunteja?

4 kommenttia:

Mummu kirjoitti...

Hei! En tiedä saitko sähköpostini, mutta lähetä osoitteesi niin voin lähetää kirjan sinulle.

LenaL kirjoitti...

Sicken härlig strumpa det ser ut att bli, och så lång!

Läste just att sjörövartröjan inte blev nån succé, så synd på så rara ärtor! Men dög brandbilströjan? Jag tycker det känns som om Smart är sticksigare än Sisu, men det är kanske ren inbillning från min sida, har aldrig haft någotdera på mej, bara stickat med.

Ha det så gott i vintervädret, så länge det varar!

Hanne kirjoitti...

Hej Lena

brandbilströjan blev succé men den stickades också i bomullsgarn. Faktum är att jag igår inför den utlovade turen i pulkabacken lyckade sälja in sjörövarskeppen bara vi hade en snusnäsduk invirad runt halsen för att slippa ha ylle i direktkontakt med huden. Vem vet det kanske ännu finns hopp....

LenaL kirjoitti...

Jag håller tummarna, det vore ju så sorgligt om den inte kom till användning. Men samtidigt för står jag honom, kliig ylle i närkontakt är inte kul.