tiistai 6. lokakuuta 2009

Minne ne siivet hävisi?

Kämmekäät valmistui toissa iltana ja sain jopa langat päätettyä samana iltana. Toisin sanoen, ihmeiden aika ei vielä ole ohi. Ne ovat tosi ihanat, lämpöiset ja kevyet. Mutta pitsikuvio hävisi ihan kokonaan sinne mustaharmaaseen karvapörriin. Nyt pitää heti saada uusi projekti pyöräpuikoille ja ihan sattumalta huomasin että Caoua Coffee on päästänyt uuden sukkamallin Ravelryyn. Tällä kertaa en tee balettisukkia jaa aion neuloa oopera-sukat. Ei muuta kun Mozartin ”Taikahuilu” soimaan ja silmukat puikoille mutta ensiksi pitäisi saada tämä postaus valmiiksi. Siiten…

Malli: Wings Mitts (ravelry linkki)
Lanka: Garnstudio DROPS Alpaca (42 gr)
Feelis: tein nämä ohuennasta langasta ja pyöräpuikolla, lisäsin kaksi silmukkaa että jousteneule menisi tasoin. Tein myös ”kunnon” peukaloaukon. Pidän näistä tosi paljon harmi vaan että tuli niin paljon turhaa työtä tehtyä se pitsineuleen kanssa, nämä olisi valistunut paljon nopeammin jos olisin neulonut pelkää jousteneuletta.

Olen myös saanut hieman tilkkuja aikaiseksi. Maaliskuun ruudut ovat valmiit ja olen tehnyt 1/3 tilkkutäkistä. Olo tuntuu niin hyvältä joka kerta kun yksi jämälankakerä häviää käsistä pois.
Malli: Hanks yarn mars square
Lanka: 7 Veljestä (28 gr), DROPS Karisma (26gr), 7 Veljestä (28gr), Gjestal Superwash Sport (25gr),
Feelis: Nopeat neuloa seuraavaksi kaksivärisiä ruutuja.

Ei kommentteja: