perjantai 9. lokakuuta 2009

WIP-paraati

Yritän pitää itseäni kurissa ja että minulla ei olisi kuin pari neuletta menossa yhtä aikaa. Se iso projekti ja pieni matka neule ja joskus myös telkka-neule mutta olen taas retkahtanut.

Siispä tänään esittelen WIP-paraatin…

Isoveljelle pitää tehdä talvipaita… Se on tosi hidasta hommaa, kuvioneuletta ja viisi eri väriä samalla kerroksella…. Kerrokseen menee melkein tunti ja lankoja saa selvitellä ettei ne menisi solmuun. Toivon mukaa tulos on työn arvoinen.

Keksin että jämälangoista voisi tehdä tilkkutäkin ja reippaasti aloin neuloa tilkkuja. Tämä oli tarkoitus olla telkka-neule. Kävi vain niin että huhtikuun tilkkua neuloessa totesin että pohjalanka loppui kesken. Aika kurja jämälankaprojekti kun pitää kipassa lankakauppaa uutta ostamaa. Koska tilkkuja pitää neuloa 48 kappaletta niin se ei tosin taida olla mikään katastrofi.

Mutta koska en ole kerinnyt lankakauppaan ja telkan edessä ei voi istua toimettomana aloin neuloa toukokuun tilkkua…

Sitten kompastuin Ravelryssä tilkkutäkki-KALiin ja siihenhän oli pakko liittyä ja elokuun tilkku on puolessa välissä. Olen pahasti jäljellä koska jo ollaan lokakuussa.

Äitini oli ruskaretkellä Lapissa ja sain häneltä tuliaiseksi Rowanin Bamboo soft lankaa. Ahh mikä ihana pehmeä lanka. Sellaisia hienouskisa ei voi laatikossa tallettaa kovinkaan kauan, nehän voi vaikka pilaantua…. Heti vaan puikolle ja tästä on tulossa pikkusiskolle Tater’s Cotton Cardi, tosin bambulangasta. Pikkusisko on tilannut Hello Kitty-napit ja Hello Kitty-kuvan joka neulotaan takkiin.
Ainahan on pieni matkaprojekti oltava menossa. Ajan mittaan tästä tullee Tamino-sukat, olen jo alkanut suunnittelemaan Taminolle Paminan kaveriksi mutta se on toivoin mukaan myöhempi projekti. (Koska tällä hetkellä ei ole sopivaa lankaa).

2 kommenttia:

LenaL kirjoitti...

Åh, är det ambulanströjan som är på gång??? Ska bli jättekul att se den färdig.

Vete sjutton om du inte har exakt samma garn som jag till din Augustiruta. Tyvärr har min Septemberruta råkat somna in, får väl ta och väcka den till liv så småningom.

Ha det så jättegott!

Hanne kirjoitti...

Hej Lena

vad gäler augustirutan så har vi nog samma färg men stickade du inte den i Karisma. jag gick upp ett snäpp till Alaska för att få en större ruta.

HAr precis börjat septemberrutan, den ska bli ljusgrå. Jag hade tänkt mig att hå¨lla den i ljusgrått, grafitgrått, svart med och annan röd färgklick. Hoppas att det blir snyggt för det blir ju några timmars jobb bakom. Dessutom kommer inte 12 rutor att räcka utnaa jag får nog sticka två av varje för att komma upp i önbskad storlek.